Omgeving van de camping

Wolphaartsdijk en het Veerse Meer

De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk en het Veerse Meer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De ruimte en vergezichten spreken voor zich! De camping is op ca 2,5 kilometer van de jachthavens en het dorp Wolphaartsdijk. Kort bij het water, bos en natuurgebieden. Het bos en strandje van de Schelphoek zijn op loopafstand. Bij de Schelphoek is ook een openbare trailerhelling, geschikt voor uw zeil –of motorboot te water te laten.

De plek waar het uitzicht alle ruimte krijgt! 

Watersport

Voor de camping kunt u ideaal surfen, zeilen, varen en zwemmen. Maar ook duiken behoort tot de mogelijkheden. Op de openbare grasweide kunt u genieten van het zicht op het water en uw surfplank of zeilboot optuigen. Het water begint ongeveer 60 cm diep en wordt geleidelijk dieper richting de vaargeul die op ca 500 meter afstand ligt. Zowel de beginnende surfer als de geoefende surfer kan dus goed terecht.
De steiger en trailerhelling mogen gebruikt worden door de campinggasten. De trailerhelling is geschikt voor zeilboten en kleine motrobootjes. Op ca 1 km en op 4 km zijn openbare trailerhellingen waar de grotere boten te water kunnen. Deze boten kunnen wel aan de eigen aanlegsteiger liggen.

Fietsen en wandelen

De Heerlijkheid is een ideale uitvalsbasis voor een mooie fietstocht. Een rondje Veerse Meer mag zeker niet ontbreken. Een tocht van ca 50 km, vindt u dat te ver? Dan kunt u in het seizoen gebruik maken van de fiets-voetveren die varen tussen Wolphaartsdijk en Kortgene of Veere en Kamperland. Hiermee verkleint u de ronde tot ca 30 km. Ook een tocht naar de Zak van Zuid-Beveland is zeker in het voorjaar een unieke belevenis.
Over de camping loopt ook de wandelroute van het Kiekendiefpad. Een knooppuntennetwerk van ca 75 km. Hier kunt u zelf uw route en lengte bepalen om een mooie wandeling te maken.

Het Veerse Meer ontdekken met de fiets? Fiets een rondje Veerse Meer!

Restaurants en winkelen

Binnen een straal van 10 kilometer bevinden zich voldoende restaurants om heerlijk te genieten van de Zeeuwse specialiteiten. Zowel in Wolphaartsdijk, Arnemuiden, Goes, ’s Heer Hendrikskinderen als ’s Heer Arendskerke kunt u terecht.
Goes bevindt zich op ca 12 km afstand, goed te doen met de fiets.
Het centrum van Goes staat bekend om haar weekmarkt op dinsdag en weekendmarkt op zaterdag. Verder een gezellig winkelcentrum waar u fijn kunt winkelen. Ook Middelburg staat bekend om haar historisch centrum en is zeker een bezoek waard.

Omgeving

Lid van: